GDPR info

Poučení o zpracování osobních údajů

Poučení o zpracování osobních údajů dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady(EU) 2016/679 ze dne 27. 4.2016, účinného od 25.5.2018, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajůa o zrušení směrnice 95/46/ES.

 

Správce údajů a kontakt:

 

DISAM SAFETY, s.r.o..

se sídlem Aloise Jiráska 1526/1, Havířov-Podlesí, PSČ 736 01

IČO:47975547,
společnost zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u KOS Ostrava, oddíl C,

vložka 5666

zastoupená Ing. Alenou Dolíškovou, jednatelem,

tel.:773 253 401,

e-mail:disamsafety@disamsafety.cz

 

Účel zpracování osobních údajů a právní základ zpracování:

 

Osobní údaje mohou být zpracovány pro účely nabídky zboží a nebo služeb a pro účely plnění smlouvy respektive objednávky. V případě uzavření smlouvy budou osobní údaje dále zpracovávány v rozsahu stanoveném smlouvou a dle zvláštních právních předpisů, zejména v oblasti účetnictví a archivnictví. Právním titulem zpracování osobních údajů je také oprávněný zájem správce případně vás kontaktovat jakožto subjekt údajů za účelem zaslání aktuálních informací o činnosti správce (newsletter). Dále je pak právním titulem zpracování osobních údajů plnění smlouvy respektive objednávky a samozřejmě také právní předpisy v oblasti účetnictví a archivnictví.

 

Zdroj osobních údajů:

 

Osobní údaje jsou získávány od subjektu údajů při jednání o uzavření smlouvy nebo v případě dotazu subjektu zadaného v Detailu produktu na webových stránkách (e-shopu) správce.
 

Kategorie údajů, které může správce zpracovávat:

 

Pro účely plnění smlouvy bude správce zpracovávat:

A) u Právnických osoba a podnikajících fyzických osob:
a) název firmy, fakturační a dodací adresu, IČ, DIČ, údaj o tom, zda je či není plátce   DPH, bankovní spojení
b) údaje o kontaktních osobách partnerů a to: titul, jméno, příjmení, funkce, oslovení, telefonní čísla, e- mail

B) u Fyzických osob nepodnikajících (soukromé osoby): titul, jméno, příjmení, adresa bydliště, oslovení, telefonní čísla, e- mail



 

Kategorie příjemců osobních údajů:

 

Osobní údaje mohou být poskytnuty při plnění smlouvy třetí osobě – subdodavateli, účetní společnosti, externímu pracovníku IT apod. Údaje však mohou být poskytnuty rovněž orgánu veřejné moci na základě požadavku vyplývajícího ze zvláštního právního předpisu, například finančnímu úřadu nebo obchodní inspekci v rámci výkonu kontrolní činnosti.

 

 

Doba, po kterou budou osobní údaje uloženy:

 

Osobní údaje budou uloženy u správce po dobu plnění smlouvy a po skončení smlouvy pak po dobu nezbytně vyžadovanou zvláštními právními předpisy, zejména v oblasti účetnictví a archivnictví. E-mailová adresa pro účely oprávněného zájmu správce – případné zasílání aktuálních informací o činnosti správce (newsletter) - bude zpracovávána po dobu neomezenou, dokud subjekt údajů nevyjádří svůj nesouhlas se zasíláním nabídek nebo dokud nedojde k uplatnění jeho práv popsaných níže, např. k uplatnění práva na výmaz. 

 

Poučení o právech subjektů údajů:

 

Subjekt údajů může požádat správce o přístup k údajům, může žádat jejich opravu nebo v případě nepotřebnosti zpracování nebo ztráty právního titulu na výmaz. Subjekt údajů může správce požádat o omezení zpracování osobních údajů, má právo vznést námitku proti zpracování osobních údajů a má právo na přenositelnost údajů. Pokud bude zpracování osobních údajů založeno na souhlasu, má subjekt údajů právo souhlas odvolat kdykoli, aniž je tím dotčena zákonnost zpracování založená na souhlasu uděleném před jeho odvoláním.

 

Poučení o právu podat stížnost:

 

Subjekt údajů může podat stížnost k dozorovému úřadu – Úřadu pro ochranu osobních údajů.

 

Poskytnutí údajů subjektem údajů pro účely smlouvy je smluvním požadavkem. Při neposkytnutí údajů nemůže dojít k jejímu uzavření.

 

Správce neprovádí automatizované rozhodování a profilování.

 


Kategorie
Informace
Kontakt

DISAM SAFETY, s.r.o.
Aloise Jiráska 1526/1
736 01 Havířov, Podlesí 

TEL : 596 624 947
FAX : 596 624 600

disamsafety@disamsafety.cz
Datová schránka: bary4vc

GPS souřadnice: Loc: 49o46´7.329"N, 18o27´27.006"E


♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

Novinky v sortimentu, akce:

31.01.2018
Nové filtrační jednotky CleanAIR BASIC EVO výrobce MALINA-Safety na trhu - viz odkaz: http://www.disamsafety.cz/nove-filtracni-jednotky-cleanair-basic-evo-malina-safety/#listSetup

01.04.2016
Nová filtrační jednotka Versaflo TR-600 s širokým sortimentem filtrů pro filtraci pevných částic i plynů a par - viz odkaz: http://www.disamsafety.cz/versaflo-rada-600-filtracni-soupravy-3m/#listSetup.


31.03.2016
Nové filtry pro polomasky a masky 3M: 6051i (A1) a  6055i (A2) s indikátorem použitelnosti - viz odkaz: http://www.disamsafety.cz/polomasky-a-masky/filtry-a-prislusenstvi-k-serii-7500-a-6000-3m/page=1/

29.03.2016
V kategorii ochrany zraku nově uzavřené ochranné brýle GG501 a brýle Solus 1000 s ochrannou vrstvou proti zamlžování Scotchgard - viz odkazy: http://www.disamsafety.cz/bryle-fahrenheit-peltor-uzavrene-ciry-acetatovy-zo-kopie-/ a  http://www.disamsafety.cz/bryle-2846-cerveno-oranzovy-zornik-kopie-/


21.03.2016
Nově v sortimentu ochranné přilby 3M typ G3501 pro rozsah teplot - 30 až + 150 st.C - viz odkaz:
http://www.disamsafety.cz/?q=G3501&x=0&y=0

22.10.2015
Zařadili jsme novou kategorii "3M produkty pro broušení, řezání, leštění a čištění" - viz odkaz: http://www.disamsafety.cz/3m-brusne-systemy/#listSetup

22.10.2015
Do kategorie "Polomasky a masky ..." jsme zařadili nové filtry 6051i a 6055i s indikátorem servisní životnosti = viz odkaz: http://www.disamsafety.cz/polomasky-a-masky/filtry-a-prislusenstvi-k-serii-7500-a-6000-3m/#listSetup

15.06.2015
Do kategorií sortimentu jsme zařadili novou kategorii "Ochranné pomůcky pro Biohazard týmy" - viz odkaz:
http://www.disamsafety.cz/
oopp-pro-biohazard-tymy/#listSetup


01.06.2015
Do kategorií sortimentu jsme zařadili novou kategorii "Filtrační jednotky ADFLO a příslušenství" - viz odkaz:
http://www.disamsafety.cz/
filtracni-jednotky-adflo-a-prislusenstvi/#listSetup


14.02.2014
Nové ochranné přilby 3M typ H-700 (komfortní, lehké, odolné a cenově přístupné)- viz odkaz:
http://www.disamsafety.cz/
prilby-ochranne-3m-a-stity-k-prilbam-3m-pasivni-oopp-3m/

 

17.01.2014
Nové ochranné brýle 3M typ SecureFit (čiré, žluté a šedé) s přizpůsobitelnými unikátními bočnicemi s optimalizovaným a minimalizovaným rozložením tlaku bočnic - viz odkaz:
http://www.disamsafety.cz/
bryle-ochranne-3m-peltor-pasivni-oopp-3m/ochranne-bryle-3m-ostatni/#listSetup

Pro informace klikněte na baner:
↓ ↓ ↓

banner_securefit.JPG

10.01.2014
3MSafetyPortal - nový portál 3M s informacemi o ochranných pomůckách firma 3M, legislativě, školeních a prevenci:
Pro přechod na portál klikněte na baner:
↓ ↓ ↓
banner_3M safetyportal.cz.JPG 
 


04.03.2013
Do sortimentu zařazeny nové mušlové chrániče sluchu 3M Peltor - řada X (s náhlavním páskem nebo s úchytem na přilbu)
Pro informace klikněte na baner:
↓ ↓ ↓

banner_x_series.jpg

20.09.2012
Ochranné kombinézy Tyvek Classic byly nahrazeny novým modelem Tyvek Classic Xpert s vyšší odolností proti průniku pevných částic a kapalin - viz kategorie "Ochranné kombinézy Tyvek a Tychem".


Nový katalog ochranných kombinéz 3M:
Pro informace klikněte na baner:
↓ ↓ ↓
banner_2.jpg 


Interaktivní průvodce výběrem ochranných kombinéz 3M:
Pro informace klikněte na baner:
↓ ↓ ↓
banner_2_1.jpg

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku